Seuraa vanhukselle yhteystiedot

Ota yhteyttä – sovitaan ilmainen tutustumiskäynti!

Hyvä tapa lähteä liikkeelle, on sopia ilmainen tutustumiskäynti. Tunnin aikana voimme tutustua kiireettömästi ja kartoittaa tarkemmin toiveenne. Keskustellaan siitä miten voisimme olla avuksi, tueksi ja seuraksi.
OBS! Vi pratar också svenska.

Kotona asumista tukevat palvelut voimme suunnitella yhdessä, aina tarpeen mukaan. Mitä ikinä haluat kysyä, tarkentaa, puntaroida tai pohdiskella – ota yhteyttä matalalla kynnyksellä! Olemme täällä sinua varten.  Soita 040 828 8500 tai laita viestiä toimisto@seuraavanhukselle.fi

Yrityksemme perustaja toimii rakkaudesta lajiin

Meidän toimintamme on syntynyt aidosta välittämisestä. Yrityksemme perustaja ei halua kerätä rahaa yrityksen osakkaille jaettavaksi. Tarjoamme apua ja tukea sekä seuraa edulliseen hintaan, jotta mahdollisimman monella olisi tilaisuus käyttää näitä elämänlaatua ja arkea parantavia palveluitamme.

Yrityksemme perustaja Kari Ahonen on taustaltaan ja sydämeltään hyväntekeväisyyden ja vapaaehtoistyön kokenut konkari. Hän on ollut mukana monessa eri projektissa – ihan vain ja ainoastaan rakkaudesta lajiin.

Viimeiseen mieheen – Till siste man -projekti

Kari Ahonen on vapaaehtoistyönä tehnyt Viimeiseen mieheen – Till siste man -valokuvateoksen sotiemme veteraanien kunnioittamiseksi ja muistamiseksi. Teoksen suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Teos on ollut pari kertaa esillä eduskunnassa ja kiertänyt ympäri Suomea.

Viimeiseen mieheen – Till siste man -valokuvateos

Voit seurata valokuvaaja Kari Ahosen elämää somessa: