Seuraa vanhukselle arvot

Meidän tapamme toimia

Toimintamme lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeista ja toiveista, joita kartoitamme jatkuvasti. Toimintatavassamme ovat aina läsnä nämä sekä meille että asiakkaillemme tärkeät arvot.

Luottamus ja laatu

Senioreille on tärkeää, että seurana on aina sama tuttu avustaja, johon he ovat tottuneet luottamaan. Silloin syntyy aito ja kiireetön kohtaaminen. Kohtaamisen laatu on tärkeää meille ja asiakkaillemme.

Yksilöllisyys ja itsemääräämisoikeuden kunnioitus

Asiakkaillamme on vapaus valita mieleisensä palvelut ja niiden sisällöt. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita herkällä korvalla. Kunnioitamme kaikissa tilanteissa ikäihmisten itsemääräämisoikeutta. Asiakas määrää tahdin, sinä olet meidän pomo.

Joustavuus ja sujuvuus

Arki on hankalaa muutenkin, meidän kanssa vältät turhat säädöt ja myöhästymiset. Emme laadi itsellemme liian tiukkoja aikatauluja, joten tulemme paikalle silloin, kun on sovittu. Toisaalta, jos sinun aikataulusi muuttuu, olemme joustavia muutoksille. Meidän kanssa on sujuvaa asioida.

Askarruttaako jokin? Kysy ihmeessä!

Mitä ikinä haluat kysyä, tarkentaa, puntaroida tai pohdiskella – ota yhteyttä matalalla kynnyksellä! Sovitaan ilmainen tutustumiskäynti – olemme täällä sinua varten. Soita 040 828 8500 tai laita viestiä toimisto@seuraavanhukselle.fi